Иван Демерджиев: Не може прокуратурата да ти нарежда нещо и после

...
Иван Демерджиев: Не може прокуратурата да ти нарежда нещо и после
Коментари Харесай

МВР: Прокуратурата нареди да се мълчи

Иван Демерджиев: Не може прокуратурата да ти подрежда нещо и след това те упреква, че си направил това, което са ти разпоредили

Имало е трикратно предписание от страна на прокуратурата да не се огласява информация за катастрофата, при която 22-годишната жена от Шумен Светомира загуби живота си. Това сподели в предаването „ Преди всички “ на стратегия „ Хоризонт “ на служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

По думите му, няма никакви данни Министерство на вътрешните работи да не е опазило автомобила като материално доказателство.

„ По отношение на автомобила, той е закаран на паркинг, след катастрофата предният похлупак не е можел да се отваря. Пожарникарите са го обезопасили, доколкото са могли. Но сами разбирате, че без да се отвори предният похлупак е мъчно да се откри всичко, което се намира там ", уточни министърът.

Иван Демерджиев сподели още, че е имало предписание автомобилът като материално доказателство, да не се пипа повече от минимално нужното.

„ Минимално нужното в тази ситуация е било да се отрежат двете клеми на акумулатора “ – добави той.

„ След това ние получихме обвинявания, че укриваме информация. Тези случаи ескалират, не може прокуратурата да ти подрежда нещо и след това те упреква, че си направил това, което са ти разпоредили. Как се гради доверие в такава обстановка, по какъв начин да приказваме за взаимоотношение? Ако хората си взаимодействат, те не се подвеждат един различен ", разяснява още служебният министър на вътрешните работи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР